Тример акумуляторний GT 4030 Energy Flex

Производитель: AL-KO
Код товара: GT 4030
Доступность: В наличии
Артикул: 113608

2299
  • 2 299.00 грн.


Краткие характеристики
Ширина захвата: 30 см
Вес- 3,9 кг
Тип двигателя: аккумуляторный (36 V / 4h / Li-Ion )
Напряжение питания: 36 V / 4h / Li-Ion
Все характеристики

Оставьте отзыв о купленном товаре, и получите скидку на следующую покупку.

Опис Тример акумуляторний GT 4030 Energy Flex

Потужний 40 В акумулятор серії Energy Flex для обрізки без шкідливих викидів (акумуляторна батарея та зарядний пристрій не входять до комплекту)

Дуже тихе косіння в будь-який час доби

Комфортне використання за допомогою автоматичних підказок та гнучкої додаткової ручки

Точна обрізка завдяки шарнірній головці тримера

Висока ширина різання, включаючи котушку запасних ріжучих ниток

Дбайливе та акуратне косіння для людей та навколишнього середовища: тихий тример для трави без вихлопних газів з бездротовим акумулятором  AL-KO, гнучкий чемпіон в області "газонокосіння" для всіх країв та куточків газону.

Акумуляторний тример для газонів AL-KO GT 4030 — точне косіння трави у вашому саду

AL-KO GT 4030 з літій-іонним акумулятором з сімейства Energy Flex вражає ідеальними результатами косіння і перевіреною якістю AL-KO. Потужний бездротовий садовий тример виконує свої задачі в домашніх садах без вихлопних газів. Висока продуктивність акумулятора у поєднанні з великою шириною різання та простотою роботи завдяки гнучкій ріжучій голівці, регульованій додатковій ручці та автоматичному наконечнику, дозволяє вам легко та ефективно обробляти всі поверхні, краї та кути вашого саду.

Технічні параметри тримера для газонів AL-KO GT 4030 з літій-іонним акумулятором

Потужний 40 В акумулятор із тривалістю роботи від 60 до 80 хвилин та шириною різання 30 см гарантують з AL-KO GT 4030 Li-ION ефективну обробку навіть великої площі. Літій-іонний акумулятор з довгим терміном служби заряджається приблизно за 90/120 хвилин. Потужний ріжучий пристрій забезпечує енергію для точної обрізки навіть важкодоступних ділянок вашого саду. Гнучка поворотна на 180 градусів голівка з захисною ручкою забезпечує найвищу точність різання на краю газону, під кущами та на стінах. Використовуючи автоматичні підказки ви можете легко встановити оптимальну довжину нитки під час обрізки, торкнувшись нижньої частини голівки тримера. Індивідуальне регулювання робочої висоти за допомогою телескопічної алюмінієвої ручки

Ваша свобода: Потужний акумуляторний тример від AL-KO ідеально підходить для досвідчених власників садів, які хочуть заощадити час. Завдяки безшумній роботі пристрою ви не будете заважати своїм сусідам — ви можете підстригати газон у будь-який час доби, незалежно від встановлених чітких годин тиші.

Один акумулятор, багато садових пристроїв: GT 4030 є частиною родини Energy-Flex. Якщо у вас вже є прилади Energy Flex, просто використовуйте наявний акумулятор в GT 4030. Купуючи GT 4030 вперше, будь ласка, замовте акумулятор та зарядний пристрій (не входять у комплект). Ваша перевага: наша дворічна гарантія виробника включає акумулятор для цього садового інструменту.

Примітка: інформація про поверхні, які можна обробляти, та час роботи наших бездротових приладів можуть відрізнятися залежно від типу трави (висота трави, густота, ступінь зволоження тощо).

В интернет-магазине СЦ 'Садмастер' вы можете купить Тример акумуляторний GT 4030 Energy Flex в рассрочку (Мгновенная рассрочка от Приватбанка), в кредит (Оплата частями). На этот товар у нас бесплатная доставка по всей Украине: Киеве, Львове, Одессе, Харькове, Запорожье и другим городам Украины. Официальная гарантия.

Внимание! Перед оплатой товара в рассрочку, или в кредит, обязательно уточните наличие товара на складе по телефонам +38(050)9081490 +38(068)6030833 +38(093)7426546 +38(057)7332042 или по электронной почте,


Газонокосилка

Ширина захвата: 30 см
Вес- 3,9 кг
Тип двигателя: аккумуляторный (36 V / 4h / Li-Ion )
Напряжение питания: 36 V / 4h / Li-Ion
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!

О производителе

AL-KO

AL-KO

Деятельность концерна AL-KO KoberОснованное в 1931 году Алоисом Кобером предприятие AL-KO являлось ранее слесарной мастерской. В 50-е годы начинается серийное производство рычагов ручного тормоза. AL-KO выпускает первое устройство инерционной тор... Подробнее...


Теги: Тример акумуляторний, T 4030, алко, ал-ко ALKO